Wie we zijn

In de galopperende stad Waregem (België) is Ink identity geboren. Wij produceren semi-permanente tatoeages op basis van plantaardige inkt.

Tattoo’s zijn een van de meest krachtige manieren van zelfexpressie. Vooral als ze meegroeien met je persoonlijkheid.

Daarom werken we steeds aan nieuwe collecties van tijdelijke tattoo’s, met de kracht van persoonlijke ontwikkeling en een passie voor design.

Ontdek al onze ontwerpen en word lid van onze Ink identity community.

Hoe werkt het?

Onze Missie

Ink Identity is voor degenen die in zichzelf geloven en weten dat ze dagelijks groeien als persoon. Positieve krachtige affirmaties helpen je om een statement te maken voor je omgeving maar vooral voor jezelf.

Tijdelijke tattoo’s groeien mee met je goede intenties en nieuwe gewoontes en zijn een krachtige manier van zelfexpressie. Voor jezelf, op het werk, op een feest of op een festival.

Stijlen, smaken en je persoonlijkheid veranderen voortdurend. Daarom werken we steeds aan nieuwe collecties van tijdelijke tattoo’s om je te laten stralen.

Onze ontwerpen

Wekelijks worden nieuwe ontwerpen toegevoegd. De tijdelijke tattoo's van Ink Identity zijn ontworpen met plantaardige inkt en blijven 1-2 weken staan. Ze zijn niet te onderscheiden van een echte tattoo en zijn water resistent. Bekijk onze collectie en kies uit prachtige ontwerpen die jouw stijl en persoonlijkheid zullen aanvullen bij iedere gelegenheid: