De magie achter onze tatoeages

Wij hebben een op planten gebaseerde, diervriendelijke technologie ontwikkeld die je huid gedurende 1-2 weken kleurt. Daarna vervaagt de tattoo geleidelijk omdat je huid zichzelf op natuurlijke wijze vernieuwd. Hierdoor krijg je super realistische tatoeages die waterresistent zijn, en niet te onderscheiden van echte tattoo`s.

 • PLAATS

  Verwijder de transparante beschermfolie en plaats de tattoo op het gewenste lichaamsdeel.

 • MAAK NAT

  Plaats het meegeleverde vochtig doekje op het rugpapier van de tattoo. Druk gedurende 30 seconden aan. OPGELET: Gebruik niet te veel water

 • VERWIJDER

  Verwijder nu voorzichtig het rugpapier van de tattoo. Het ontwerp is nu overgebracht op je huid en zal langzaam indringen.

 • WACHT

  De plantaardige inkt reageert langzaam met je huid. Wacht van 48h tot 72h voor het optimale resultaat. En nu... GO SHOW OFF!

Nazorg

Plaats de tattoo op gladde, vlakke, recent geschoren delen van het lichaam.

Vermijd zweten, zwemmen of douchen tijdens de eerste 8 uur na het aanbrengen.

Draag de eerste nacht na het aanbrengen losse kleding over je tatoeage om overdracht naar andere lichaamsdelen te voorkomen.

Wees zachtjes met je huid; scrub niet te hard, en hou je huid gehydrateerd met de bijgeleverde hydraterende crème.

Veelgestelde vragen

Van wat is ons inkt gemaakt?

Het actieve ingrediënt is het fruitsap van de plant Genipa Americana. Wanneer de vruchten onrijp worden geoogst bevatten ze een component die zich bindt met de proteïnen van je huid en donker kleurt. Deze eigenschap van het sap werd ontdekt door de originele bevolking in Midden- en Zuid-Amerika en wordt reeds eeuwenlang gebruikt om tijdelijke tattoo´s te maken. 

Mag je douchen na het aanbrengen?

Na het aanbrengen wacht je best 8 uren om je te douchen. Zo geef je de tattoo de tijd om in te werken en een maximaal resultaat te verkrijgen.

Hoe lang blijft de tattoo staan?

De natuurlijke inkt van de Ink Identity tattoo blijft 1-2 weken staan, afhankelijk van je huid en de plaats. Scrub je tattoo niet hard tijdens het wassen, dip de tattoo droog, hydrateer je huid met hydraterende crème.

Hoe kan ik de tattoo verwijderen?

De meest doeltreffende en onschadelijke manier is om uw huid zachtjes te scrubben (zoals warm zout water of een bodyscrub). Vermijd scrubben bij irritatie.

Heeft de inkt een houdbaarheidsdatum?

De houdbaarheidsdatum van uw tatoeage is te vinden op de individuele verpakking. Je kan een houdbaarheid van 6 maanden verwachten. Bewaar Ink Identity tattoo's op een koele en droge plaats. Maak je geen zorgen als je de tatoeages daarna gebruikt, de tattoo's bederven niet. Enkel de intensiteit van de inkt vermindert na verloop van de maanden. Gebruik ze dus vóór de houdbaarheidsdatum voor een optimaal resulta

Zijn de Ink Identity tattoos veilig?

Ink Identity heeft met succes een reeks uitgebreide laboratoriumtests doorlopen. We vinden het erg belangrijk om veilige en 100% natuurlijke ingrediënten te gebruiken.

Welke kleur heeft de tattoo?

De tint van uw tatoeage kan variëren van donkerblauw tot zwart, afhankelijk van uw huidtype. De ingrediënten van Ink Identity hebben geen toegevoegde chemicaliën om je één exacte tint te garanderen. De kleur wordt gevormd door de binding tussen het plantenextract van Genipa americana en je huid. Daarom hangt de uiteindelijke kleur af van je huidtype.

Hoeveel bedragen de verzendkosten?

Gratis verzending naar BE, naar NL vanaf 34€ ook gratis.

Kan ik mijn bestelling wijzigen/annuleren?

Ja, maar wees er snel bij. Stuur ons een bericht via het contactformulier en we zorgen voor de aanpassing.

Meer vragen?

Bezoek onze FAQ pagina voor meer vragen en antwoorden.