Klantservice

Verzenden

Momenteel verzenden wij naar Duitsland, België en Nederland. Je bestelling wordt de dag zelf klaargemaakt en verzonden met BPost. In België via standaard verzending, naar NL en DE met track & trace.  De verzendtijd naar België, Nederland en Duitsland zijn maximaal 2 werkdagen. 

Gratis verzending naar BE, naar NL vanaf 34€ ook gratis. Wens je een verzending buiten NL of BE? Contacteer ons via info@inkidentity.eu

Betalen

We bieden verschillende betaalmethodes zonder extra kosten. Je kunt kiezen uit:

Creditcard
Bancontact
iDeal
KBC Pay
Belfius Pay

De prijzen die we in onze shop hanteren zijn aangegeven in EURO inclusief alle tax en BTW inbegrepen zodat er geen onverwachte kosten bijkomen. Eventuele verzendkosten worden duidelijk vermeld tijdens het afrekenen.

Retourneren

Een retour versturen:
Stuur binnen 14 dagen een e-mail naar info@inkidentity.eu met je bestelnummer, zodat wij je bestelling als geretourneerd kunnen markeren. Vergeet niet de bestelnummer toe te voegen. Producten die teruggestuurd worden zonder ons dit vooraf te melden, kunnen we helaas niet in behandeling nemen. De retourkosten van het retourpakket zijn steeds voor rekening van de klant. Om een retour te accepteren, is het essentieel dat de producten zich in perfecte staat bevinden en zich in hun originele verpakking bevinden.

Terugbetaling
Als je retour na controle is geaccepteerd, wordt je binnen 10 dagen terugbetaald via de betaalmethode die gebruikt is voor de bestelling. Het kan even duren voordat je bank of credit card de terugbetaling verwerkt heeft. Mocht je retour niet geaccepteerd zijn, laten we je dit weten.

Product omruilen
De snelste en enige manier om zo snel mogelijk je gewenste product te ontvangen, is om het product te retourneren en op het moment dat het geretourneerde product door ons is geaccepteerd, een nieuwe bestelling voor het gewenste product te maken. Eventuele verzendkosten zijn voor eigen rekening.