De wetenschap achter de tijdelijke tattoo's van Ink Identity

tijdelijke-tattoo-de-wetenschap

Wil je experimenteren met tattoo-ontwerpen maar ben je nog niet klaar voor permanente inkt? Een tijdelijke tattoo van Ink Identity is een fantastisch alternatief, met een reeks ontwerpen die tot twee weken blijven zitten.

 

Geef je huid een veilige en langdurige artistieke uitstraling

Onze hoogwaardige inkt, gemaakt van het vruchtensap van Genipa americana, wordt al eeuwenlang door Zuid-Amerikaanse stammen gebruikt om het lichaam te beschilderen. Het bevat een natuurlijk actief bestanddeel, genipine genaamd, dat langzaam reageert met de eiwitten van het collageen in uw huid. Hoe meer collageen je hebt, hoe sneller de tijdelijke tatoeage zich ontwikkelt, en hoe donkerder de kleur zal zijn. De vruchtenpulp wordt geëxtraheerd om het zuivere actieve bestanddeel genipine te verkrijgen, wat de levensduur en veiligheid voor alle huidtypes garandeert.

Een tijdelijke tattoo werkt anders dan traditionele tatoeages: ze zitten op het huidoppervlak in plaats van in de dermis te worden geïnjecteerd. Ze zijn ontworpen om na verloop van tijd te vervagen, waarbij de duur van de levensduur van de tijdelijke tattoo afhangt van de kwaliteit van de inkt, de plaats op het lichaam en hoe goed je hem verzorgt.

 

Laat je inspireren door de mooie ontwerpen van onze tijdelijke tattoo's

Bij Ink Identity bieden we een reeks prachtige tijdelijke tattoo's met verschillende ontwerpen, waaronder tribale patronen, bloemmotieven en inspirerende citaten. Een tijdelijke tattoo is een fantastisch accessoire dat een langdurige look biedt zonder de verplichting van permanente inkt.

Dus waarom probeer je geen tijdelijke tattoo van Ink Identity? Vind vandaag nog het ontwerp dat het beste bij je past in onze ruime collectie en ervaar de magie van onze hoogwaardige, natuurlijke inkt.

Terug naar blog

Reactie plaatsen