Hoe kies je de perfecte tijdelijke tattoo voor jouw huidskleur?

tijdelijke-tattoo-hoe-kies-je-volgens-je-huidskleur

Een tijdelijke tattoo is een geweldige manier om te experimenteren met verschillende ontwerpen zonder de verplichting van een echte permanente tattoo. Maar met zoveel opties om uit te kiezen, hoe weet je welke tijdelijke tattoo het beste bij jouw huidskleur past?

 

De natuurlijke ingrediënten van Ink Identity's tijdelijke tatoeages

Bij Ink Identity worden onze tijdelijke tatoeages gemaakt van het vruchtensap van Genipa americana. Door de inheemse bevolking van Zuid Amerika is dit vruchtensap ook bekend als "Jagua".

Jagua bevat een natuurlijke component "genipin" die zich bindt met het collageen van je opperhuid. Het ontwikkelt zich binnen 48 uur tot een donkere kleur. De tijdelijke tattoo is donkerder wanneer de huid veel collageen bevat, waardoor de kleur kan variëren van donkerblauw tot zwart.


Dus, hoe kies je de perfecte tijdelijke tattoo voor jouw huidskleur? De sleutel is om een ontwerp te kiezen dat je natuurlijke huidskleur aanvult.

 

Ontdek welk tijdelijke tattoo ontwerp het beste bij jouw huid past

Voor mensen met een lichte huid zijn lichtere tijdelijke tattoo ontwerpen een uitstekende optie. Denk aan delicate bloemmotieven of ingewikkelde kantpatronen die mooi contrasteren met je lichtere huidskleur.


Als je een gemiddelde huid hebt, zal een tijdelijke tattoo met gedurfd, donker ontwerp er geweldig uitzien op je huid. Zoek naar tribale patronen, mandala's en andere ontwerpen met dikkere lijnen en meer gedefinieerde vormen.


Voor mensen met een donkere huid zal een tijdelijke tattoo met een feller, meer levendig ontwerp mooi afsteken tegen je huid. Denk aan gedurfde geometrische patronen of bloemmotieven.

 

Tijdelijke tattoo's voor elke huidskleur bij Ink Identity

Bij Ink Identity bieden we een verscheidenheid aan tijdelijke tattoo ontwerpen die bij elke huidskleur passen. Of je nu op zoek bent naar ingewikkelde patronen of gedurfde, opvallende ontwerpen, onze collectie heeft voor ieder wat wils.

Dus waarom probeer je niet eens een tijdelijke tattoo en zie hoe het je look kan verbeteren? Scroll door onze collectie om het ontwerp te vinden dat het best bij je past en ervaar de magie van onze natuurlijke, kwalitatieve inkt.

Terug naar blog

Reactie plaatsen