De perfecte gids voor het aanbrengen van jouw tijdelijke tattoo

Een tijdelijke tattoo is een leuke en niet-permanente manier om te experimenteren met lichaamskunst. Ze verbeteren je look en geven een unieke toets aan je persoonlijke stijl. Als je wilt weten hoe je gemakkelijk een tijdelijke tattoo aanbrengt, lees dan verder voor onze stap-voor-stap gids.

 

tijdelijke-tattoo-de-perfecte-gids-voor-het-aanbrengen

Stap 1: Kies je plaats

Verwijder eerst de beschermfolie en plaats je tijdelijke tattoo op het gewenste lichaamsdeel. Denk eraan dat het oppervlak glad en vlak moet zijn.

 

Stap 2: Maak nat

Gebruik de bijgeleverde vochtige doek en druk gedurende 30 seconden stevig op de achterkant van het papier. De vochtigheid zal het papier binnendringen en ervoor zorgen dat de inkt op je huid wordt overgedragen.

 

Stap 3: Verwijder het papier

Verwijder voorzichtig de papieren achterkant van de tattoo en zorg ervoor dat je geen vlekken maakt op het ontwerp.

 

Stap 4: Wacht voor het beste resultaat

Laat nu de plantaardige inkt in je huid trekken. Wacht 24 tot 48 uur voor een optimaal resultaat, en ga dan pronken met je nieuwe look!

 

Stap 5: Nazorg

Om ervoor te zorgen dat je tijdelijke tattoo zo lang mogelijk meegaat, kan je de eerste 8 uur na het aanbrengen best niet zweten, zwemmen of douchen. Draag losse kleding over de tattoo om overdracht naar andere lichaamsdelen te voorkomen. Wees voorzichtig met je huid, vermijd te hard schrobben en houd je huid gehydrateerd met de meegeleverde vochtinbrengende crème.


 Bij Ink Identity kunnen onze plantaardige tattoo’s 1 tot 2 weken blijven zitten, afhankelijk van je huid en de locatie. Scroll even door onze inspirerende collectie aan tijdelijke tattoo's kies uit onze prachtige ontwerpen die jouw stijl en persoonlijkheid zullen aanvullen.

Nu je weet hoe je een tijdelijke tattoo aanbrengt, experimenteer met verschillende ontwerpen en verbeter je stijl. Het is gemakkelijk, leuk en perfect voor elke gelegenheid. Wil je alles nog eens nalezen, dan kan dit op de instructiepagina. Bij aankoop van tijdelijke tattoo's leveren we ook een uitgebreide instructiekaart. Bij andere vragen kun je ons steeds contacteren

Terug naar blog

Reactie plaatsen